Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Bij AB Productions kan je terecht voor al je grafisch werk, dit van een volledige nieuwe huisstijl tot een leuk kaartje, van een informatief boek tot een flyer.
In samenspraak kan alles!

Hoe gaan we te werk?

Alles hangt uiteraard af van het type ontwerp je wenst. We gaan iets anders te werk bij het maken van een flyer tegenover pakweg je volledige huisstijl. In grote lijnen zijn het wel telkens dezelfde stappen die we doorlopen.

1

Kennismaking

In ons eerste gesprek luister ik naar wat jij juist verwacht. Zo krijg ik een beeld hoe jij het ziet en kan ik gerichter starten.

2

Eerste ontwerp

Nadien ga ik aan de slag om voor jou een eerste ontwerp te maken. Van zodra deze klaar is stuur ik die door. Hier mag jij feedback op geven.

3

Revisie

Ik bekijk jouw feedback en pas de nodige elementen aan. Op dit ontwerp krijg je nog één keer een revisie.

4

Finishing touch

Indien we een logo aan het maken zijn, kan je in stap 4 de kleuren en lettertypes nog aanpassen. Dit gebeurt na de laatste revisie, als we al een finaal ontwerp hebben dus.

5

Oplevering

Na alle nodige aanpassingen krijg je van mij een downloadlink waarin je al het gewenste materiaal kan terugvinden, met de juiste extensies.

6

Back-up

Ik sla al jullie ontwerpen op, waardoor het gemakkelijk is om deze in de toekomst snel aan te spreken om eventuele aanpassingen door te voeren. Ook hierover hoef jij je dus geen zorgen te maken.